Hvordan får du statsborgerskab i Tyrkiet?

Med bekendtgørelsen om statsborgerskab, offentliggjort den 19.09.2018 i den tyrkiske officielle tidsskrift, er nogle bestemmelser vedrørende anvendelse af udlændinge til tyrkisk statsborgerskab ændret. Tyrkisk statsborgerskab ydes til udlændinge, der køber mindst 250.000 USD af fast ejendom i Tyrkiet.


Spørgsmål: Hvordan arbejder ansøgningsprocessen med statsborgerskab i Tyrkiet?
Svar: Hvis du køber fast ejendom, der er værdiansat til mere end 250.000 USD, skal du indsende en ansøgning til Generaldirektoratet for Landbrug og Registrering (Tapu Bureau) og anmode om tyrkisk statsborgerskab. Efter din ansøgning kontrollerer de værdiansættelsesrapporten og bankoverførselsdokumenterne. Tapu Bureau godkender ansøgningen om statsborgerskab inden for en tidsramme på mellem 3 og 7 dage. Med denne godkendelse sender vi en ansøgning til Udlændingeservice samme dag. Det er ikke nødvendigt at vente på udnævnelsen til opholdstilladelse på ubestemt tid. Med denne godkendelse og opholdstilladelsen stiller vi ansøgningen til Generaldirektoratet for Befolkning og Unionsborgerskab samme dag. Efter titelaktens ansøgning følges alle processer i et specielt udviklet program på Office Information Citizenship i Istanbul og Ankara. De afslutter tildeling af statsborgerskab inden for 30 dage.

Q: Får min familie også tyrkisk statsborgerskab?
A: Ja. Du kan indsende en ansøgning til dig selv, din kone (eller ægtefælle) og alle dine børn under 18 år (på ansøgningsdatoen) for at få statsborgerskab.

Q: Skal jeg købe et hjem over USD 250.000 eller er de flere?
A: Du kan købe forskellige varer med en samlet værdi på mere end 250.000 USD. Du skal indsende en ansøgning for hvert objekt. Tapu-agenturet accepterer ansøgningen om statsborgerskab, hvis den deklarerede værdi er i alt mere end USD 250.000.

Q: Hvad er ansvaret for Ministeriet for Miljø og Urbanisering?
A: Ministeriet vil kontrollere værdien af ​​ejendommen angivet på ejendomsværdien og kontrollere, om den er korrekt og overstiger USD 250.000, dette gøres af svoret appraisers. Den samlede værdi af ejendommen skal betales via bankoverførsel til ejendoms sælger.

Sp: Hvordan beregner jeg valutakursen fra USD til TL?
A: Tapu Bureau beregner værdien af ​​salgsprisen på ansøgningsdatoen med forholdet mellem den tyrkiske centralbank (efektif satış kuru).

Q: Hvor lang tid varer denne proces?
A: Det sker inden for 30 dage. Regeringen har åbnet et særligt statsborgerskabskontor for at spare tid.

Q: Er der eller er der et kritisk opmærksomhed, som jeg bør være opmærksom på?
A: Ministeriet ønsker at være sikker på, at værdien er mindst USD 250.000. Sværede appraisører tjekker, om ejendommens pris er korrekt, og at der ikke er tale om prisvindel. Bedømmere kan nå frem til en 20% afvigelse (forskel) på salgsprisen.

Sp .: Vil min ansøgning om statsborgerskab blive givet automatisk, hvis jeg opfylder betingelserne?
A: Nej, godkendelsen af ​​statsborgerskabet afhænger af verifikationen af ​​nogle arkivfiler fra de nationale sikkerhedsenheder. Dette kontrollerer, om ansøgeren ikke udgør nogen trussel mod den nationale sikkerhed.

Spørgsmål: Kan jeg købe kommerciel fast ejendom med lejeindtægter og dermed få tyrkisk statsborgerskab gennem en investering?
A: Ja, hver ejendom, du køber, tælles.

Sp: Det lader til en kompliceret proces for at opnå tyrkisk statsborgerskab. Modtager jeg hjælp under hele processen?
A: Ekspertgruppen i Plus Investment hjælper dig igennem hele processen og leder dig.

Q: Jeg har ikke tid til at rejse til Tyrkiet. Hvordan kan jeg stadig få tyrkisk statsborgerskab?
A: Hvis du giver en proxy til Plus Investment, kan vi følge processen fra start til slut på dine vegne.

Q: Hvor mange mennesker kan ansøge om statsborgerskab på en titel handling?
A: Kun én person med hans / hendes familie i 1. grad kan ansøge om statsborgerskab.

Q: Jeg har tidligere købt ejendom i Tyrkiet til værdien. Kan jeg stadig søge om tyrkisk statsborgerskab nu?
A: Ansøgninger om aktindsigt indgivet (ved Tapu Bureau) efter 18.09.2018 kan konkurrere i ansøgningen om tyrkisk statsborgerskab.

Q: Skal jeg afstå fra mit nuværende statsborgerskab, hvis jeg bliver tyrkisk statsborger?
A:

Q: Skal jeg fuldføre tyrkisk militær tjeneste (mand), hvis jeg får tyrkisk statsborgerskab?
A: Der er flere svar. Hvis dit barn er yngre end 18, og de ankommer i en vis alder i militær alder, er de forpligtet til at gøre militærtjeneste. Der er imidlertid krav om dobbelt nationaliteter; du kan vælge mellem to lande. Hvis dit barn har gennemført militærtjeneste i deres eget land, skal du kunne bevise det. For personer over 22 år skal du undersøge ansøgningen, om der er en særlig betingelse for den generelle diktor for befolkning og statsborgerskab med passende information under hensyntagen til din situation.

Q: Hvilke nationaliteter kan ansøge om et tyrkisk pas?
A: Alle nationaliteter, der er i stand til at købe fast ejendom i Tyrkiet for det krævede samlede beløb, kan ansøge om tyrkisk statsborgerskab efter investering.

Q: Får min far og mor også statsborgerskab i Tyrkiet? Hvad med mit barn (r) over 18 år?
A: Nej.

Q: Jeg har et ugyldigt (handicappet) barn over 18 år? Hvad med hans / hendes situation?
A: Hvis dit barn ikke er i stand til at tage sig af sig selv, vil de blive optaget til anvendelse af tyrkisk statsborgerskab sammen med dig som forældre ved hjælp af særlige ansøgningsdokumenter, som du beviser situationen på.

Q: Er det obligatorisk at bo i Tyrkiet for at opnå statsborgerskab?
A: Nej.

Sp .: Er der et krav om, at ansøgeren skal bringe hele familien til Tyrkiet på et hvilket som helst tidspunkt?
A: Nej. Kun ansøgeren skal være til stede med alle nødvendige dokumenter fra hans / hendes familiemedlemmer.

Q: Er der et krav til et interview eller en prøve på et hvilket som helst tidspunkt?
A: Nej.

Spørgsmål: Er ansøgeren fri til at udføre en funktion eller at drive forretning i Tyrkiet?
A: Ja. For erhverv som f.eks. Læger, advokater mv. Er det dog nødvendigt at registrere med disse faglige forenings kompetente tællere for specifikke ækvivalensbeviser.

Q: Hvad er de nødvendige dokumenter for statsborgerskab?
A: Plus Investment-teamet hjælper dig med at levere alle de nødvendige dokumenter, efter at du har købt ejendommen fra os.

Q: Du angiver, at ansøgningen om borgerskab kan tage op til seks måneder. Får jeg opholdstilladelse under ansøgningsprocessen?
A: En opholdstilladelse (nr. 6458/31-J) gives til dig og din familie. Vi modtager opholdstilladelsen for dig samme dag efter godkendelse af ejendommen uden ventetid.

Spørgsmål: Er det muligt at have dobbelt statsborgerskab i Tyrkiet?
A: Ja, Tyrkiet tillader dobbelt statsborgerskab, men du bør konsultere dit konsulat om din oprindelige nationalitet, fordi nogle lande som Indien, Kina og Saudi-Arabien ikke anerkender eller har visse restriktioner for dobbelt statsborgerskab.

Sp: Hvordan får jeg tyrkisk statsborgerskab som hjematlos (statsløs)?
A: Når du køber mindst 250.000 amerikanske dollars fast ejendom, kan du ansøge om tyrkisk statsborgerskab med et påkrævet dokument, der bekræfter ansøgerens statsløshed. (Dette rejsedokument udstedes af De Forenede Nationer.)

Unionsborgerskabstyper i Tyrkiet
Unionsborgerskab gennem investering: I 2018 indførte den tyrkiske regering et nyt accelereret system for at blive en tyrkisk statsborger. Personer, der er berettiget til en ansøgning, omfatter alle, der har købt en ejendom, der er værdiansat til USD 250.000, eller har deponeret 500.000 USD med tyrkiske banker. Begge transaktioner skal forblive uberørt i tre år. Personer, der har investeret mindst 500.000 USD i fast kapital eller beskæftiger 50 tyrkiske personer, er også berettiget.

Det turkise system: Introduceret i 2017; Turquoise-systemet gør det muligt for folk, der har færdigheder eller egenskaber inden for teknologi, økonomi, sport, kultur og kunst, men også virksomhedsledere og investorer at søge om en alternativ type statsborgerskab, der giver næsten fulde rettigheder.

Ejendomsret og opholdstilladelse: Enhver ejer af fast ejendom i Tyrkiet kan ansøge om statsborgerskab på betingelse af at han opholdt sig 4 år i Tyrkiet i en kontinuerlig periode på 5 år. Artikel 11 i lov 5901 opregner kravene til en uafbrudt opholdstilladelse. Der er ikke noget minimumsbeløb for ejendommens værdi.
 

Fødsel: Den nemmeste måde er at blive født i en familie med en tyrkisk mor og far. Ifølge artikel 1 i tyrkisk statsborgerskabsdirektiv nr. 403 har borgere født af en eller begge tyrkiske forældre ret til at opnå øjeblikkelig statsborgerskab. Hvis en mor og far har lavet en vellykket ansøgning om statsborgerskab, gælder dette også for børnene. Enhver, der har mistet sin tyrkiske statsborgerskab, kan ansøge om det igen.

Ægteskab: Mange udlændinge har erhvervet statsborgerskab fra en tyrkisk statsborger efter 3 års ægteskab. Visse betingelser gælder, herunder samliv, forbud mod adfærd, der kan skade det ægteskabelige forhold og ikke udgøre nogen trussel mod den nationale sikkerhed eller den offentlige orden.

De vigtigste skridt for tyrkisk statsborgerskab gennem investeringer
1: Bankkonto Åbning: En konto skal åbnes hos en tyrkisk bank i investorens navn.
2: Investering: Udfør de nødvendige investeringstransaktioner, som f.eks. Overdragelse af ejendomshandel, kontantbetaling, statsobligation / køb af aktier mv.
3: Ansøgning om opholdstilladelse: Ansøgere skal have gyldig opholdstilladelse på ansøgningstidspunktet for statsborgerskab. Tilladelsesindehavere kan dog fortsat leve i udlandet så længe de ønsker det.
4: Ansøgning om tyrkisk statsborgerskab: Når du har modtaget din opholdstilladelse, kan du straks søge om tyrkisk statsborgerskab. En fysisk tilstedeværelse eller deltagelse er ikke påkrævet under ansøgningsprocessen.

Nødvendige dokumenter for tyrkisk statsborgerskab pr. Investeringsapplikation
- Ansøgningsskema
- gyldigt pas
- 4 pasfoto af hvert medlem af dine familiemedlemmer
- Fødselsattest
- Opholdstilladelse eller gyldigt turistvisum på dit pas
- Hvis relevant, dokumenter, der viser dit forhold til din partner og børn (ægteskabstilladelse, fødselsattest for børn)
- Hvis det er relevant, tyrkisk ID og adresse for at anmode om familiemedlemmer i Tyrkiet
- Kvitteringsbekræftelse for selvangivelse
- Godkendelsesrapport
- Kontoudskrift med bevis på minimum 250.000 USD
- Titelafgift eller citeret forpligtelse til at købe

Kontakt

© Alle rettigheder tilhører Plus İnvestment A.Ş